I januar '10 drar vi til Vest-Etiopia for å jobbe hovedsaklig med landbruks-, miljø- og kvinneprosjekter. Vi reiser ut for Det Norske Misjonsselskap og skal jobbe for Mekane Yesus-kirken sin utviklingsorganisasjon (DASSC). Følg oss på bloggen vår!



lørdag 20. februar 2010

Ny felttur

Medan Marit Bjørgen & co går sin seiersgang i Vancouver, tar me oss ein ny tur til prosjektkontoret i Gimbi. Kl. 06.00 i morgo set me oss i bilen, kjem truleg attende på torsdag. Dreg bort for å ha møte med prosjektstaben, men kanskje vel så viktig er det å pushe på når det gjeld huset me skal bu i der borte. Håpar det har skjedd litt dei siste vekene, og kanskje kan me få gjort litt eigeninnsats òg. Uheldig for alle partar at me ikkje kjem oss på plass der i vest, så me må nok fylgje opp dette endå meir aktivt framover.

Når det gjeld OL, får me håpe det er gode nyhetar å få når me sjekkar aftenposten.no om ei vekes tid. Her er det ingen som kan klage på at statskanalen sender vinteridrett døgnet rundt, så me kjem nok ikkje til å sitje klistra framfor tv-skjermen dei neste kveldane. Alternativet blir nok ei god bok som sengelektyre. Heia Norge! 

3 kommentarer:

  1. Vinterkulda har atter inntatt Norge og vi hutrer og fryser i -20 grader og sterk vind. Ikke noen vits i å dra på hytta slik som forholdene nå er. Da ville vi bare våknet opp med frostrøyk og istapper i håret;) Synd, men en får fylle på med andre hyggelige aktiviteter i vinterferieuka.
    Hådde det forøvrig veldig trivelig på hytteknøttet forrige helg da Jostein og Camilla kom oppover.
    Skjønner at det er mye nytt å sette seg inn i der nede. Jammen godt dere er utstyrt med en god porsjon tålmodighet. Sol dere litt for oss også og legg gjerne ut lydfiler av dyrelydene ;)
    Klem fra Mari og Ellen M

    SvarSlett
  2. her er snø, sjokoladekake og fine forhold i liv og løyper ( denne kan tolkast djupt) artig å sjå bilete og på den måten få vera med på ferda. svært glad i dykk. et litt vått for meg. store klemmar frå helleheia

    SvarSlett
  3. Ser ut som dere har det fint:-) Gøy å lese å se bildene! Her ser det ut som det snart kan bli vår, sol og snøen smelter -deilig:-) klem Stine...

    SvarSlett